25 Şubat 2016 Perşembe

ANA KARARGAH İSTANBUL / ŞEVKET DEVRİM







"Hain olmak ayrı, ihanet etmek ayrıdır."



Güzel ve bereketli bir perşembe gününden sevgilerimi gönderiyorum herkese ;)
Böylesine güzel bir güne daha uyanmak , yaşamamız için Rabbimizin bir gün daha müsaade etmiş olması çok güzel bir duygu bakabilene bakıp da görebilene...
Gelelim birazdan yorumunu okuyacağınız kitabımıza aslında günler öncesinden bitmişti kitap ancak yeni nasip oldu yorumunu yazmak;)






Yazar:ŞEVKET DEVRİM
Tür: Polisiye
                                               Yayıncı: Karayel Yayınları                                                   Sayfa: 384



Ardında hiçbir iz bırakmayan bir katil… Belli bir amaç uğruna seçilmiş kurbanlar… Ustaca işlenen seri cinayetler… Ülkeyi bir kaos ortamına sürüklemeye çalışan uluslararası bir örgüt… Ve bu örgüte ana karargâh olarak seçilen bir şehir: İstanbul…
Başarılı bir polis olan Komiser Timur, bu yapbozun parçalarını bir araya getirmek ve resmin bütününü görmek zorundadır. Bu cinayetleri işleyen katili bulacak ve büyük güçler tarafından oynanan bu oyunu bozabilecek midir? Bunu yaparken aynı zamanda kendi hayatını da yoluna sokması gerekmektedir.
Kendisi de bir polis olan Şevket Devrim, yeni romanı Ana Karargâh İstanbul’da büyük bir bulmaca sunuyor okurlarına.

Cinayet bir sanat şeklidir. Tek bir farkla;
sanatçısı cehennemin derinliklerine,
eserleri ise toprağa gömülür…





Kısaca kitabımızın konusu şöyle; Her şey İstanbul'da öldürülen bir Papaz cinayeti ile başlar. Konu oldukça derindir ve hiç bir iz bırakılmamıştır arkada.İşin kötü tarafı bu olaylar yüzünden müslümanlarda terörist olarak suçlanmaya başlanmıştır.Cinayet dosyası Komiser Timur'a devredilir.Komiser Timur işinde oldukça başarılı biridir.Dosyanın üzerinde çalışırken çok farklı olaylarla karşılaşacaktır.
Konusu bakımından ilgi çekici ve kendini okutan bir kitaptı.Bence yazarımızın kalemi çok sağlam güzel kurgular kuruyor ve tam bir polisiye yazarı kıvamında kitabı oldukça beğendim dili olsun yazımı olsun kurgusu kapak tasarımına kadar güzel düşünülmüş.Güzel bir haberde vereyim size yazarımızın yeni kitabı kısa süre sonra piyasa da olacak onu da okumayı çok istiyorum umarım nasip olur ;)














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfa Başına Dön